Bejelentkezés
behúzós horgászat megkezdéséhez

Privát helyek
foglalása

Vízparti ingatlant birtokló vagy üzemeltető szervezeteknek (pl.: kempingek, önkormányzatok), továbbá magánszemélyeknek lehetőségük van a kijelölt behúzós horgászhelyek megjelenítésére az oldalon, amelyek lefoglalása a foglaltsági táblázat keretein belül történik és bárki számára elérhető. Az említett horgászhelyek részletes információkkal megtalálhatóak ezen a felületen fényképes és videós illusztrációval.

Tovább a privát helyekhez

Legnépszerűbb helyek

Térképes helykereső

Balatoni Horgászturisztikai
Adatbázis

Tovább az adatbázisra

Aktuális hírek

2018.01.24

Tájékoztató az új behúzós éves jegyről

Az új jegytípussal kapcsolatban több, egymásnak ellentmondó hír látott napvilágot a horgászok körében, ezért szeretnénk a helyzetet tisztázni.

részletek
2019.09.03

Összefoglaló a 2019-es év eddigi kapitális fogásairól

Hamarosan elkezdődik az őszi szezon, közeledik a VII. NBBH, várhatóan újabb pozitív meglepetések fognak születni a pontyfogások tekintetében. Február 1-től, a behúzós horgászrend szerint a 20 kg feletti pontyokat kötelező bejelenteni a behordós horgászoknak.

részletek
2019.08.06

BEHÚZÓS HORGÁSZOK FIGYELEM!

Szeretnénk kiemelten felhívni a behúzós horgászok figyelmét, hogy a Nemzetközi Balatoni Bojlis Horgászverseny (NBBH) ideje alatt a Balaton teljes területén behúzva horgászni TILOS! A behúzási tilalom az őszi verseny esetében 2019. 09. 27. 00:01-től – 10. 05. 08:00-ig tart, természetesen a versenyen résztvevő horgászokat a rendelkezés nem érinti.

részletek

Aktuális versenyek