Bejelentkezés
behúzós horgászat megkezdéséhez

Privát helyek
foglalása

Vízparti ingatlant birtokló vagy üzemeltető szervezeteknek (pl.: kempingek, önkormányzatok), továbbá magánszemélyeknek lehetőségük van a kijelölt behúzós horgászhelyek megjelenítésére az oldalon, amelyek lefoglalása a foglaltsági táblázat keretein belül történik és bárki számára elérhető. Az említett horgászhelyek részletes információkkal megtalálhatóak ezen a felületen fényképes és videós illusztrációval.

Tovább a privát helyekhez

Legnépszerűbb helyek

Térképes helykereső

Balatoni Horgászturisztikai
Adatbázis

Tovább az adatbázisra

Aktuális hírek

2022.10.08

VÉGET ÉRT A X. NEMZETKÖZI BALATONI BOJLIS HORGÁSZVERSENY

2022. október 8-án lezárult a világ leghosszabb horgászversenye. A 190 órán át tartó versenyben 113 csapat vett részt. A zárórendezvény a verseny központjában, Révfülöpön került megrendezésre.

részletek
2022.09.08

BEHÚZÓS HORGÁSZOK FIGYELEM!

Szeretnénk kiemelten felhívni a behúzós horgászok figyelmét, hogy a X. Nemzetközi Balatoni Bojlis Horgászverseny (NBBH) ideje alatt a Balaton teljes területén behúzva horgászni TILOS! A behúzási tilalom 2022. 09. 30. 00:01-től - 10. 08. 09:00-ig tart, természetesen a versenyen résztvevő horgászokat a rendelkezés nem érinti.

részletek
2022.05.06

MEGÚJULT a balatonihal.hu oldalunk!

Igyekeztünk modern, letisztult, könnyen átlátható felületet létrehozni, bízunk benne, hogy minden Horgásztársunknak elnyeri majd a tetszését!

részletek

Aktuális versenyek