Bejelentkezés
behúzós horgászat megkezdéséhez

Privát helyek
foglalása

Vízparti ingatlant birtokló vagy üzemeltető szervezeteknek (pl.: kempingek, önkormányzatok), továbbá magánszemélyeknek lehetőségük van a kijelölt behúzós horgászhelyek megjelenítésére az oldalon, amelyek lefoglalása a foglaltsági táblázat keretein belül történik és bárki számára elérhető. Az említett horgászhelyek részletes információkkal megtalálhatóak ezen a felületen fényképes és videós illusztrációval.

Tovább a privát helyekhez

Legnépszerűbb helyek

Térképes helykereső

Balatoni Horgászturisztikai
Adatbázis

Tovább az adatbázisra

Aktuális hírek

2018.01.24

Tájékoztató az új behúzós éves jegyről

Az új jegytípussal kapcsolatban több, egymásnak ellentmondó hír látott napvilágot a horgászok körében, ezért szeretnénk a helyzetet tisztázni.

részletek
2021.01.06

Tájékoztató az állami jegyszám megváltoztatásáról 2021

Szeretnénk kiemelten felhívni a figyelmeteket, hogy a 2020-ban kiváltott állami horgászjegyek 2021.01.31-ig érvényesek. Ahhoz, hogy 2021.02.01-től használni tudjátok az oldal funkcióit (bejelentkezés és helyfoglalás), aktualizálnotok kell az adott tárgyévre szóló számra. Ennek megváltoztatásához be kell lépnetek a regisztrált felhasználói fiókotokba, majd a „Profil” menüpontra kattintani. Az állami jegy szám alatti sorban lévő "E"betűvel kezdődő sorszámot ki kell törölni, majd beírni az újat és az adatok módosítására kattintani.

részletek
2020.10.14

VIII. NBBH - Végeredmény

A 187 órán át tartó megmérettetés során hihetetlen mennyiségű és minőségű fogások születettek. Az október 2-től 10-ig tartó horgászverseny 106 csapatot látott vendégül a Balaton partján a középső medencétől a nyugatiig, a déli és északi parton egyaránt.

részletek

Aktuális versenyek