Bejelentkezés
behúzós horgászat megkezdéséhez

Privát helyek
foglalása

Vízparti ingatlant birtokló vagy üzemeltető szervezeteknek (pl.: kempingek, önkormányzatok), továbbá magánszemélyeknek lehetőségük van a kijelölt behúzós horgászhelyek megjelenítésére az oldalon, amelyek lefoglalása a foglaltsági táblázat keretein belül történik és bárki számára elérhető. Az említett horgászhelyek részletes információkkal megtalálhatóak ezen a felületen fényképes és videós illusztrációval.

Tovább a privát helyekhez

Legnépszerűbb helyek

Térképes helykereső

Balatoni Horgászturisztikai
Adatbázis

Tovább az adatbázisra

Aktuális hírek

2022.05.06

MEGÚJULT a balatonihal.hu oldalunk!

Igyekeztünk modern, letisztult, könnyen átlátható felületet létrehozni, bízunk benne, hogy minden Horgásztársunknak elnyeri majd a tetszését!

részletek
2021.01.06

Tájékoztató az állami jegyszám megváltoztatásáról 2021

Szeretnénk kiemelten felhívni a figyelmeteket, hogy a 2020-ban kiváltott állami horgászjegyek 2021.01.31-ig érvényesek. Ahhoz, hogy 2021.02.01-től használni tudjátok az oldal funkcióit (bejelentkezés és helyfoglalás), aktualizálnotok kell az adott tárgyévre szóló számra. Ennek megváltoztatásához be kell lépnetek a regisztrált felhasználói fiókotokba, majd a „Profil” menüpontra kattintani. Az állami jegy szám alatti sorban lévő "E"betűvel kezdődő sorszámot ki kell törölni, majd beírni az újat és az adatok módosítására kattintani.

részletek
2020.10.14

VIII. NBBH - Végeredmény

A 187 órán át tartó megmérettetés során hihetetlen mennyiségű és minőségű fogások születettek. Az október 2-től 10-ig tartó horgászverseny 106 csapatot látott vendégül a Balaton partján a középső medencétől a nyugatiig, a déli és északi parton egyaránt.

részletek

Aktuális versenyek