Vonyarcvashegy 1-es behúzós stég

Vonyarcvashegy

 

Vonyarcvashegy 1-es behúzós stég

Vonyarcvashegy térségében került kialakításra két behúzós horgászatra alkalmas stég. A helyek igazán vadregényes környezetben találhatóak, amelyek horgászati szempontból igen kedvező lehetőségeket kínálnak. A parttól 100 méteres távolságban találhatóak a stégek. A ki-be pakolásra kialakított parti zóna könnyen megközelíthető autóval. A gépjárművekkel itt parkolni is lehet a horgászat időtartama alatt. Másodfokú viharjelzés esetén a stégeket el kell hagyni a vízirendészeti szabályoknak megfelelően, átmenetileg a stéghez tartozó parti övezetben lehet tartózkodni. A sátrakat természetesen itt is fel lehet állítani a vihar idejére. Horgászni kizárólag csak a stégen szabad.  Foglalni a fürdőszezonon belül is lehet.

 

Általánosságban elmondható, hogy különleges mederviszonyok nem találhatóak a térségben, de kemény és lágy részekkel egyaránt találkozhatunk, továbbá kagylópadokkal is, amelyeket érdemes meghorgászni. Dobótávra, megközelítőleg 110 méteres távolságban egy törés helyezkedik el, amelyen rengeteg kagyló él. A tavaszi IBCC-n és az őszi NBBH-n a hely közelében horgászó csapatok igen jó eredményeket értek el, nem csak a fogott darabszám, hanem az egyedsúly tekintetében is. Számos 15 és 20 kg fölötti példányt fektettek bölcsőbe a horgászok.

Egyéb szolgáltatások

A stégek felszerelései:

 

  • 4x4 méter, azaz 16 m2 alapterületű.
  • Láda, amelybe tárolhatóak a felszerelések.
  • Facsavar, csavarhúzó + nagyméretű alátét a sátor rögzítéséhez.
  • Gázpalack tartó alágyújtó rózsával.
  • Mentőmellény.
  • Kihelyezett tábla, amin hasznos információk találhatóak: vízimentők száma, stég gps koordinátái, csónakhoz tartozó kötelező felszerelések.
  • Csónak, akkumulátor és csónakmotor bérlési lehetőség.

Elérhetőségeink

Foglalás és további információ:

 

+36 70 603 98 53

Szécsi Sándor

 

A stég bérleti díja 9 000 Ft./éj függetlenül a horgászok számától. A stégen maximum két fő végezhet horgászati tevékenységet. 2500 Ft-ért lehet bérelni a csónakot, igény szerint a hozzátartozó akkumulátorral és motorral együtt.

 

http://www.balatonibojlissteg.hu

Ár: 9 000 Ft / éj

Térképes helykereső

Balatoni Horgászturisztikai
Adatbázis

Tovább az adatbázisra