Mayer nyaraló

Siófok

Kiadó közvetlenül a Balaton partján található nyaraló, amely saját partszakasszal, parti bejárós stéggel és horgászcsónakkal is rendelkezik. A közelben 5 percre strand, büfék és élelmiszerbolt található. A nyaraló klimatizált, felújított, két terasszal és grillsütővel is rendelkezik. Az udvarra 3 autó beállására van lehetőség. 3 szobában 6 fő számára van fix férőhely, pót ágy elhelyezésére van lehetőség.  

Egyéb szolgáltatások

Az nyaraló területén horgászók tapasztalatai alapján, a tavaszi időszakban a törést, pontosabban a közepét érdemes horgászni, amely 400 méteres távolságban található.  1,5 méterről 40 méteren keresztül törik le 4,2 méteres mélységig, majd következik egy 20 méteres sáv, amely 10 cm-es iszapréteggel és rengeteg kagylóval rendelkezik. Az utóbbi helyet nyáron, illete ősszel érdemes vallatni. A partvonaltól számított 250, illetve 350 méteres távolságban több homokpad található, amelyeket a tavasszal, a felmelegedő vízben ajánlott meghorgászni. Számos 10 kilogramm fölötti fogással büszkélkedhetnek a horgászok, de nem egyszer került lencsevég elé 18 és 19+-os példány is.

 

 

Elérhetőségeink

További információ és foglalás:

 

06 30 268 58 84

aspius44@gmail.com

 

A ház bérlete függetlenül, hogy hány fő bérli (1-től 8-ig) 50 000,-Ft/nap. Ezen kívül más költség nincs, csak az IFA és kaució. Szezonon kívül (július 1 előtt és augusztus 20 után) 35 000 Ft/éjszaka a ház bérleti díja.

Ár: 35 000 Ft / éj

Térképes helykereső

Balatoni Horgászturisztikai
Adatbázis

Tovább az adatbázisra