Nap-Hal ház Balatonszárszó

Balatonszárszó

Kedves Horgásztársak!

 

A 2018. évtől a behúzós horgászok számára egy új lehetőség áll rendelkezésre a foglalható helyek tekintetében. Ahhoz, hogy ezeket a kiváló lehetőségeket még hosszú éveken keresztül élvezni tudjuk, az alapvető horgászetikai szabályokat be kell tartanunk. Foglalásra a nyári fürdőszezonon kívül van lehetőség, amely tavasszal és ősszel 3-3 hónapot jelent. Ezért szeretnénk kérni Benneteket, hogy alaposan átgondolva adjátok le foglalásaitokat, mert a későn lemondott időpontok más horgászoktól vehetik el a lehetőséget. Emellett még kiemelkedően fontos a kulturált viselkedés, a horgászhely tisztán tartása és ilyen állapotban történő átadása, valamint az egyes helyek területhasználati szabályzatának betartása. A helyhez kapcsolódó információkat és szabályokat lentebb olvashatjátok. Azon horgászokat, akik nem a fentiek szerint végzik horgászati tevékenységüket, a foglalás lehetőségétől eltilthatjuk.

A balatonszárszói foglalható vízparti ingatlan Balatonszárszó keleti partszakaszán található a szabadstrand mellett. A hely kiemelkedő adottságokkal rendelkezik nem csak az infrastruktúra, hanem a horgászat szempontjából is. Gyönyörű, rendezett környezetben várja a behúzós horgászokat a fürdőszezonon kívül.

 

A helyszínen egy nádnyiladékon keresztül van lehetőség behúzni a végszerelékeket, de a nyílt vízen igen nagy tér áll rendelkezésre. 2 fő horgászatára nyújt kényelmes lehetőséget, természetesen családtagokat, barátokat is hozhatnak magukkal a horgászok.

 

Foglalásra az adott tárgyévben 08.31 és 06.01. között van lehetőség. A horgászhelyet a távozás napján 12:00-ig kell átadni a megfelelő állapotban.

 

Általánosságban elmondható, hogy különleges mederviszonyok nem találhatóak a térségben, de kemény és lágy részekkel egyaránt találkozhatunk, továbbá kagylópadokkal is, amelyeket érdemes meghorgászni. A tavaszi IBCC-n és az őszi NBBH-n az itt horgászó csapatok igen jó eredményeket értek el, nem csak a fogott darabszám, hanem az egyedsúly tekintetében is. Számos 15 és 20 kg feletti példányt fektettek bölcsőbe a horgászok. Balatonszárszó térsége igen jó halsűrűségnek örvend, ezt a versenyek, illetve az itt helyet foglaló horgászok is több alkalommal bizonyították már. Több esetben volt már példa 20+-os fogásra, a tavaszi időszakban érdemes meghorgászni a homokpadokat, valamint a marás térségét is, amely megközelítőleg 400 méterre található.

 

Elektromos fűtőeszközök, hősugárzók használata nem engedélyezett! Kizárólag a házban található pellet-kandallós fűtési lehetőség használható!

 

Behúzós horgászrend

Egyéb szolgáltatások

  • Az ingatlan teljes felszereltségű, pellet-kandallós fűtési lehetőség.
  • Hűtő, mikró, fagyasztó, villanytűzhely.
  • Parkolási lehetőség közvetlenül a ház mellett.
  • A településen egy ABC áll rendelkezésre, Balatonföldváron bevásárló központ is.

Elérhetőségeink

Szabó Gábor

06 30 966 59 93

partimenedzser@gmail.com

A foglalás időtartama minimum 72 óra.

 

Árak:

 

2 fő horgász/24 óra 19 900 Ft

Plusz emberek (családtagok, barátok) 9 900 Ft/ fő

Kizárólag a házban található pellet-kandallós fűtési lehetőség használható!

Egy zsák fapellet 5 000 Ft.

 

Fizetés formája:

30% foglaló elutalása szükséges, a hátralévő összeget a helyszínen, készpénz formájában kell kifizetni. A kaució mértéke 30 000 Ft.

Ár: 19 900 Ft / éj

Térképes helykereső

Balatoni Horgászturisztikai
Adatbázis

Tovább az adatbázisra