Balatonszárszó, Berzsenyi Dániel utcai foglalható ingatlan

Balatonszárszó

Kedves Horgásztársak!

 

A 2018. évtől a behúzós horgászok számára egy új lehetőség áll rendelkezésre a foglalható helyek tekintetében. Ahhoz, hogy ezeket a kiváló lehetőségeket még hosszú éveken keresztül élvezni tudjuk, az alapvető horgászetikai szabályokat be kell tartanunk. Foglalásra a nyári fürdőszezonon kívül van lehetőség, amely tavasszal és ősszel 3-3 hónapot jelent. Ezért szeretnénk kérni Benneteket, hogy alaposan átgondolva adjátok le foglalásaitokat, mert a későn lemondott időpontok más horgászoktól vehetik el a lehetőséget. Emellett még kiemelkedően fontos a kulturált viselkedés, a horgászhely tisztán tartása és ilyen állapotban történő átadása, valamint az egyes helyek területhasználati szabályzatának betartása. A helyhez kapcsolódó információkat és szabályokat lentebb olvashatjátok. Azon horgászokat, akik nem a fentiek szerint végzik horgászati tevékenységüket, a foglalás lehetőségétől eltilthatjuk.

A balatonszárszói foglalható vízparti ingatlan Balatonszárszó keleti partszakaszán található a szabadstrand mellett. A hely kiemelkedő adottságokkal rendelkezik nem csak az infrastruktúra, hanem a horgászat szempontjából is. Gyönyörű, rendezett környezetben várja a behúzós horgászokat a fürdőszezonon kívül.

 

2 fő horgászatára nyújt kényelmes lehetőséget, természetesen családtagokat, barátokat is hozhatnak magukkal a horgászok.

 

Általánosságban elmondható, hogy különleges mederviszonyok nem találhatóak a térségben, de kemény és lágy részekkel egyaránt találkozhatunk, továbbá kagylópadokkal is, amelyeket érdemes meghorgászni. A tavaszi IBCC-n és az őszi NBBH-n az itt horgászó csapatok igen jó eredményeket értek el, nem csak a fogott darabszám, hanem az egyedsúly tekintetében is. Számos 15 és 20 kg feletti példányt fektettek bölcsőbe a horgászok. Balatonszárszó térsége igen jó halsűrűségnek örvend, ezt a versenyek, illetve az itt helyet foglaló horgászok is több alkalommal bizonyították már. Több esetben volt már példa 20+-os fogásra, a tavaszi időszakban érdemes meghorgászni a homokpadokat, valamint a marás térségét is, amely megközelítőleg 400 méterre található.

 

Egyéb szolgáltatások

  • A szállás teljesen felszerelt, sütővel, hűtőszekrénnyel és kávéfőzővel ellátott konyha továbbá síkképernyős tévé és kádas fürdőszoba áll rendelkezésre.
  • A városközpont 400 méteren belül helyezkedik el.
  • A zárt kertben egy szgk. parkolása biztosított.
  • Az ingatlan klímával és fűtéssel, illetve internet eléréssel is rendelkezik.

 

Elérhetőségeink

Várady Zsolt

balatonpartiapartman@gmail.com

06 20 445 8404

 

Foglalás időtartama minimum 72 óra.

 

Foglalható időszakok:

Április 1. és június 1. között: 40.000,-Ft/éj/apartman max. 4 fő részére

Szeptember 1. és október 31. között: 40.000,-Ft/éj/apartman max. 4 fő részére

 

Az előleg elutalása a foglalás elküldése utáni 24 órán belül szükséges, amely 50%. Ezt követően válik hitelessé a foglalás.

 

A foglalás (horgászat) kezdési időpontja előtt 14 napon belül történő lemondás esetén a foglaló összeg nem kerül visszautalásra.

 

Szállás elfoglalása: 14:00 órától

Kijelentkezés: 10:00 óráig

Ár: 40 000 Ft / éj

Térképes helykereső

Balatoni Horgászturisztikai
Adatbázis

Tovább az adatbázisra