Balatongyörök Soós öböl foglalható behúzós horgászhely

Balatongyörök

Kedves Horgásztársak!

 

A horgászhely Balatongyörökön, közvetlen a Soós öböl szomszédságában található. Az NBBH és az IBCC is versenyhelyszínt ad a Soós öbölben, itt mindig eredményesen horgásznak a csapatok. Kiváló lehetőség az ide látogató Pontyhorgászoknak. Sok ismerősömnek itt sikerült megfognia az eddigi legnagyobb halát.

 

A tábor maga, egy kis váltó erdőben található, ami rendelkezik egy 3*2 méteres sátorral és egy toalettel. A stég 6*3-as, 18 négyzetméter, amely egy 27 méteres bejáróval csatlakozik a helyhez. A stégen 3 ember kényelmesen tud horgászni. A táborban villany és tusolási lehetőség nincs. A közelben pár 100 méterre bolt is található, szezonális időszakban az 500 méterre lévő strandon a fürdés megoldható. Akkumulátor töltésben természetesen tudok segíteni. 

 

A tábor minden időjárási körülmények között teljesen védett, ami a stég fekvésének köszönhetően a víziállásról is elmondható. 

 

A helyszín megközelítése: biciklis útról lehet behajtani, amire a ki és bepakolási időre van lehetőség. Az autóval a magánház előtt lehet parkolni, ami a tábortól 150 méterre van.

 

A stégen idén is több 20 kg fölötti halat fogtak. A stég előtt a víz 1,2 méter mély, ami fokozatosan mélyül. 30-35 méteres távolságig vándorkagyló borítja az alját. 35 méteren már 1,8 méter körüli a mélység. Utána 150 méter távolságig iszap a benne élő kagylókkal. 150 métertől 185 méterig márgás rész található. Innen 350 méterig kicsit mélyebb iszap érzékelhető, de táplálékban gazdag élő kagylókkal és szúnyog lárvákkal és egy-egy keményebb folttal. 

 

Általában dobós módszerrel szoktam horgászni, próbálom a 150-es távot. Idén ezen a stégen, 5 db 20 kg felettit sikerült fognom. Volt olyan vendégem júniusban, akinek 4 éjszaka alatt, 2 db 20+-ost fogott 180 méterről.

Egyéb szolgáltatások

  • A hely egész évben etetve van
  • A stég bérleti díja 12 000 Ft/nap
  • Csónakot tudok biztosítani, melynek díja 3 000 Ft/nap
  • Minimális foglalási idő  3 nap

Elérhetőségeink

Foglaláskor 30 % előleget kérnék utalni a lent megadott bankszámlaszámra, a fennmaradó összeget érkezéskor a helyszínen készpénzben kell fizetni. Amennyiben lemondod a foglalásod, a kötbér a következőek szerint alakul:

 

A foglalás (horgászat) megkezdése előtti 15 napon kívül történő lemondás esetén 10%, azaz az elutalt foglalási díj 90%-a kerül visszafizetésre. A horgászat megkezdése előtt 14 napon belül történő lemondás esetén a foglaló nem kerül visszautalásra.

 

Foglalás előtt kérném a fent leírtak tudomásul vételét.

 

A foglalási táblához az alábbi link vezet: weboldal

 

Papp Ákos

+36 30 961 4619

soos.obol.horgaszat@gmail.com

 

 

Bankszámlaszám:

Pál Mónika

OTP Bank

11773494-04782287 

 

Közlemény rovatba az alábbiakat kérném feltüntetni :(Pl: Bgyörök Soós öböl, 2023. április 12 - április 17, Bojlis Árpád, 2 horgász)

 

Ár: 12 000 Ft / éj

Térképes helykereső

Balatoni Horgászturisztikai
Adatbázis

Tovább az adatbázisra