Privát helyek
foglalása

Ár

-

Ft

Dátum

Helyszín

« 1 2 3 4 5 »

Helyfoglalás


Vízparti ingatlant birtokló vagy üzemeltető szervezeteknek (pl.: kempingek, önkormányzatok), továbbá magánszemélyeknek lehetőségük van a kijelölt behúzós horgászhelyek megjelenítésére az oldalon, amelyek lefoglalása a foglaltsági táblázat keretein belül történik és bárki számára elérhető. Az említett horgászhelyek részletes információkkal megtalálhatóak ezen a felületen fényképes és videós illusztrációval.

 

Kedves Horgásztárs!

 

Szeretnénk kiemelten felhívni a figyelmed, hogy a Nemzetközi Balatoni Pontyfogó Kupa (IBCC), valamint a Nemzetközi Balatoni Bojlis Horgászverseny (NBBH) ideje alatt a Balaton teljes területén behúzva horgászni TILOS! A behúzási tilalom a tavaszi verseny esetében 2022.04.24. 00:01-től - 04. 30. 08:00-ig tart, az őszi verseny esetében pedig 2022. 09.30. 00:01-től – 10. 08. 09:00-ig, természetesen a versenyen résztvevő horgászokat a rendelkezés nem érinti.

 

A fenti időpontokra behúzós horgászat céljából helyet foglalni a boiliebalaton.hu rendszerében nem lehet, a szabad vagy magán partszakaszokra tett bejelentkezéseket a rendszer nem fogadja el. A fenti rendelkezés megsértése a területi jegy bevonását vonja maga után.

Kedves Horgásztárs! A következő információkra szeretnénk felhívni a figyelmedet a továbbiakban:

  • Egy regisztrált tagnak legfeljebb két jövőbemutató foglalása lehet!
  • A sikeres helyfoglalásról egy megerősítő e-mailt fogsz kapni, amiben szerepelnek a foglalásod adatai.
  • A horgászatod kezdési időpontja előtt egy héttel egy emlékeztető e-mailt küldünk az általad megadott címre, amelynek tárgya "Emlékeztető helyfoglalásról".
  • Mielőtt megkezded a behúzós horgászatot a lefoglalt helyeden, ne felejts el bejelentkezni.

 

 

 

 

 

Térképes helykereső

Balatoni Horgászturisztikai
Adatbázis

Tovább az adatbázisra