V. IBCC - 2. nap

A nap és a szerencse is ráragyogott a versenyzőkre az V. Nemzetközi Balatoni Pontyfogó Kupa hétfői reggelén. A verseny első 24 órájában 166, öt kilogramm fölötti ponty akadt horogra, melyek összsúlya meghaladta az 1500 kilogrammot. Az eddigi legnagyobb kifogott példány egy 18,65kg-os tőponty, melynek Tihanyban a francia Bouillette-maison csapata örülhetett. Ezzel a fogással átvették a vezetést a verseny legnagyobb halának díjazásában.


249 csapatból 84 csapat büszkélkedhet mérlegelhető hallal a verseny első 24 órájának végén.

 

A jelenlegi dobogósok állása:
Jet Fish M+M - 94,52kg
Dan Draguloiu Team - 60,85kg
Pocakos Pecások - 50,87kg

 

Társaságunk csapata – Balatonőszödön – a 14. helyen várja a folytatást, a legnagyobb haluk 13, 70 kg. Érdekesség, hogy az első nyolc csapatból hat Fonyódon foglal helyet.

A verseny még alig több, mint egy napja tart és az elmúlt évek tapasztalatai alapján elmondható, hogy a Balaton mindig tartogat meglepetéseket. A verseny hivatalos weboldalán nyomon követhető a folyamatosan frissülő eredménylista, a napi eseményekről minden nap  összefoglaló olvasható gazdag képgalériával. Naponta 5 forgató csapat járja a Balaton partját, hogy minél színesebb és érdekesebb anyagokkal számolhassunk be az esti, 20:00-kor kezdődő élő adásban a Fishing and Hunting csatornán.

Térképes helykereső

Balatoni Horgászturisztikai
Adatbázis

Tovább az adatbázisra