Tájékoztató az IBCC verseny kapcsán

Szeretnénk kiemelten felhívni a Kedves Horgásztársak figyelmét, hogy a X. International Balaton Carp Cup (IBCC) ideje alatt a hitelesített versenytérképen kijelölt víz- és partszakaszok kivételével a behúzós horgászmódszer gyakorlása engedélyezett! A fenti időpontokra behúzós horgászat céljából helyet foglalni a www.boiliebalaton.hu rendszerében lehet, a megszokott módon.


Szeretnénk kiemelten felhívni a Kedves Horgásztársak figyelmét, hogy a IX. International Balaton Carp Cup (IBCC) ideje alatt a hitelesített versenytérképen kijelölt víz- és partszakaszok kivételével a behúzós horgászmódszer gyakorlása engedélyezett! A fenti időpontokra behúzós horgászat céljából helyet foglalni a www.boiliebalaton.hu rendszerében lehet, a megszokott módon.

 

A hagyományos dobós (nem behúzós) módszer gyakorolható bármely szabadon hozzáférhető partszakaszon, de kizárólag a versenyző csapatok zavarása nélkül.

 

A gyakorlatban kérjük, hogy ha a hagyományos dobós módszerrel horgászó sporttárs egy versenyző csapat szomszédságában szeretne helyet foglalni, a horgászhelyek szükséges távolságáról (a bevetett készségek irányát és egyéb életszerű körülményeket figyelembe véve) egyeztessen a versenyző csapat egy tagjával.

A rendezvény 2024. 04. 21. 12:00-tól - 04. 27. 08:00-ig tart, bővebben itt lehet róla tájékozódni: https://ibcc.hu/

A fenti rendelkezés megsértése a területi jegy bevonását vonhatja maga után.

 

Versenyek

Gyakran ismételt kérdések

Privát helyek foglalása

Bejelentkezés

 

Térképes helykereső

Balatoni Horgászturisztikai
Adatbázis

Tovább az adatbázisra