Mélységek és magasságok a VI. NBBH hatodik napján

Az időjárás lecsendesedésével egyidőben visszaesett kissé a halak aktivitása, ennek ellenére az elmúlt 24 órában 329 uszonyos akadt horogra, köztük egy újabb 20 pluszos. Az összfogás csütörtök reggel hét óráig 11, 3 tonna. Szinte óráról órára változik az eredménytábla, a tegnapi elsőséget könnyedén adja át a múltnak akár egyetlen fogás is. Így történt, hogy új csapatok törtek az élre, a ROD Buliding Studio, az Imothep Carp Baits és a CFB - Őss Carp Team vezeti a tabellát.


Gyönyörű példányok kerültek partra a verseny hatodik napján is, tovább gyarapítva a kapitális pontyok listáját. Az összesen 9 darab húsz pluszos mellett 58 darab 15 pluszos és 316 darab 10 pluszos hal dobogtatta meg a versenyzők és szervezők szívét. A legnagyobbak átlagsúlya tovább nőt, míg szerdán  10,63 kg- ot mutatott a számítás, ma reggelre ez a szám 11,02 kg-ra változott.

Ahogy kezdett megnyugodni az időjárás úgy estek vissza a fogások. Az élen változás történt. Az eddig legtöbbet az élen álló csapat ma reggelre még a dobogóról is lekerült, már csak a negyedikek.

 

A jelenlegi sorrend:

 

1          ROD Buliding Studio

2          Imothep Carp Baits

3          CFB - Őss Carp Team

4          GoldBlack Carp Team

 

Társaságunk csapata jelenleg a 10. helyen áll, bár tegnap este a magasságokat is megjárták, azaz vezették a tabellát, a TOP5 hal kategóriában változatlanul a másodikak.

A mezőnyben már csak két olyan csapat van, akik nem fogtak értékelhető halat eddig.

 

A verseny  folyamatosan frissülő eredménylistája a verseny hivatalos oldalán kísérhető figyelemmel, friss fotók és videók a NBBH hivatalos FB oldalán.

Térképes helykereső

Balatoni Horgászturisztikai
Adatbázis

Tovább az adatbázisra