IBCC 6. nap

Véghajrájához érkezett az V. Nemzetközi Balatoni Pontyfogó Kupa. Kicsivel több, mint 12 órájuk van a versenyzőknek, hogy változtassanak a jelenlegi álláson. Az összfogás eddig 21,5 tonna, közel 70 db 15 kilogrammon felüli ponty került partra, 249 csapatból eddig 210 fogott 5kilogrammon felüli pontyot a mezőnyben. Este nyolc órától hírzárlat lép életbe, végeredmény szombaton, kora délután várható.


Az első 3 helyezett csapat mindegyike 400 kilogrammon felüli fogással büszkélkedhet, viszont továbbra is szoros a mezőny. A Deepex Lithuania csapat tartja vezető pozícióját a, de mögöttük nincs sokkal lemaradva a Nikl & Carp R Us & Habakuk és Dan Draguloiu Team. A keleti medencéből is érkeznek szép fogások, úgy tűnik, hogy kora nyárias időjárás hatására a sekélyebb víz is éledezik. A véghajrában történhetnek meglepetések főként az élmezőnyben, hiszen egyetlen 15 +-os hal is változtathat a sorrenden. A tabella harmadik és tizenkettedik csapata közötti különbség kevesebb, mint 100 kilogramm.

Az IBCC történetében először fordult elő, hogy viharjelzés nélkül teljen a verseny. A hátralévő időben számíthatunk erre a kora nyárias időjárásra, ez főként a csapatok számára felüdülés.

A hírzárlattal egyidőben, este nyolc órakor kezdődik a megszokott napi összefoglaló. A másfél órás élő közvetítésben a mai nap izgalmasabb eseményeit követhetik a nézők a Fishing and Hunting csatornán, facebook oldalain és az IBCC weboldalán.

Térképes helykereső

Balatoni Horgászturisztikai
Adatbázis

Tovább az adatbázisra