Behúzós horgászat előtti bejelentkezés

Gyakran kapunk kérdéseket a behúzós horgászat megkezdése előtti bejelentkezésekkel kapcsolatban. Több Horgásztárs összekeveri a regisztrációt és a bejelentkezést, illetve nincsenek tisztában ennek menetével.


Ahhoz, hogy használni tudjuk a boiliebalaton.hu oldal funkcióit, első sorban regisztrálnunk kell az említett felületen. Gyorsan elvégezhető, pár adat megadása után már is elérhetővé válik a bejelentkezés és a helyfoglalás is.

 

A „Bejelentkezésre” kattintva egyből megtalálható a szöveges segítség, hogy hogyan is kell ezt megtenni. A nevünket és állami jegyünk számát már automatikusan tudni fogja a rendszer a regisztrációnknak köszönhetően. A kezdés napját nem tudjunk állítani, nem véletlenül, ugyanis a módszer gyakorlásának megkezdése előtt kell közvetlenül bejelentkeznünk. Okostelefonról vagy Ipad, Tablet stb… könnyen elvégezhető, ha erre nincs lehetőség, akkor indulás előtt pl. otthonról asztali gépről kell megtenni. A legördülő listából ki kell választanunk az adott települést ahol horgászunk, majd megadni, hogy hány napot fogunk. Egy napra történő bejelentkezés aznap 23:59 percig érvényes. Naptári napok alapján kell megadni a horgászattal eltöltött napok számát, például, ha hétfő 12:00-tól kedd 12:00-ig szeretne valaki horgászni, akkor két napra kell bejelentkezni. A legfontosabb rész a térképen való pozíció jelölés. Ezt gyakran elhibázzák a Horgásztársak. Nagyon fontos, hogy a jelölő pont pontosan ott legyen, ahol horgászunk. Ne a település vagy a Balaton közepén, hanem pont ott, ahol a botok vannak. Hibás bejelentkezés halőri intézkedést vonhat maga után. Okostelefonnal történő bejelentkezés során, a készülékünk automatikusan felismeri az aktuális helyzetünket, amennyiben a helymeghatározás funkció be van kapcsolva. Ha nincs, jelöld a térképen a pontos horgászhelyedet. Előfordulhat, hogy a telefon rossz helyre teszi, ezért mindenképpen rá kell közelíteni a google alapú térképen és megnézni, hogy valóban helyes-e a jelölés. Csak akkor kattintsunk a „Bejelentkezés elküldése” gombra, ha helyesen adtuk meg az adatokat, valamint leellenőriztük, hogy a térképen megfelelően jelöltük a horgászhelyünket. Amennyiben bármilyen ok miatt hamarabb kell befejeznünk a horgászatunkat, nem kell kijelentkezni, erre nincs is lehetőség. Egy e-mail küldése nagy segítség számunkra, ha ezt jelzik nekünk az info@boiliebalaton.hu címen.

Térképes helykereső

Balatoni Horgászturisztikai
Adatbázis

Tovább az adatbázisra